info@autonovosti.com
AutomobiliWRC

Subaru Impreza WRC Colina McRaea na prodaju

806pregleda

Većina fanova Subaru-a se u japanski automobilski brend zaljubila preko relija. U to nema sumnje. I zato nema važnije informacije od ove da se Subaru Impreza Colina McRaea iz 1997. prodaje. McRae je tu Imprezu vozio na reliju Monte Karlo.

Colin-McRae-Subaru-Impreza-004

Colin-McRae-Subaru-Impreza-003

Colin-McRae-Subaru-Impreza-009

Colin-McRae-Subaru-Impreza-002

Godine 1998. Colinova Impreza je došla u ruke poljskog reli vozača Krzysztofa Holowczyca, koji ju je te sezone vozio na trkama u Poljskoj, Argentini, Španiji i San Remu. Od 1999. do 2008. je učestvovala u nekoliko WRC i ERC takmičenja kao automobil privatnih timova.

Colin-McRae-Subaru-Impreza-011

Colin-McRae-Subaru-Impreza-012

Colin-McRae-Subaru-Impreza-014

Colin-McRae-Subaru-Impreza-016

Colin-McRae-Subaru-Impreza-017

Colinova Impreza je restaurirana 2009. kada je i poslednji put bila na stazi. Od tada je u privatnoj kolekciji i rijetko izlazi na put.

Pogledajte oglas i cijenu OVDJE
Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW