info@autonovosti.com
Subaru Legacy
Novosti

Subaru Legacy nove generacije

1.15Kpregleda

Nova, sedma generacija Subarua Legacy je još jedna premijera na sajmu automobila u Čikagu, pri čemu ga fabrika opisuje kao najnapredniji Legacy u 30-godišnjoj istoriji ovog modela.

Očekivano, i novi Legacy je dobio Subaru Global Platformu, kao i moderniji izgled eksterijera i enterijera.

 

U pogledu izgleda se doduše i nisu očekivale neke radikalnije izmjene, dok enterijer uz kvalitetnije materijale odlikuju i 11.6-inčni Subaru Starlink multimedia ekran (dobija se uz Premium, Sport i Limited pakete), centralna konzola sa USB i AUX portovima kao i potpuno novi dio oko menjača.

Japanci najavljuju i unaprijeđeno upravljanje i komfor, bolju zvučnu izolaciju, nove alu točkove od 17 i 18 inča, sistem automatskog kočenja, sistem za nadgledanje mrtvog ugla, sistem za održavanje vozila u kolovoznoj traci…

U paleti motora su dva benzinca, i to 2,4 litarski turbo boxer sa 260KS i 375 Nm obrtnog momenta (sa njim ubrzanje od 0-96 km/h iznosi 6,1 sekundu), kao i revidirani 2,5 litarski atmosferski motor sa 182KS i 240 Nm (ubrzanje od 0-96 km/h traje 8,4 sekundi).

Subaru Legacy

Ponuda obuhvata pakete opreme Base, Premium, Sport, Limited, Limited XT i Touring XT, pri čemu svi imaju CVT automatski mjenjač i standardni pogon na sva četiri točka.

Novi Legacy nećemo vidjeti u Evropi, a u Americi će se u prodaji pojaviti na jesen, kao rival Mazdi 6, Toyoti Camry, Hyundaiju Sonata…

 

 

autoblog.rs


PRATITE NAS NA FACEBOOKU

autonovosti facebook

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

AutoNovosti

FREE
VIEW