info@autonovosti.com
TechArt Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo
Automobili

TechArt Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo

420pregleda

Njemački TechArt je najavio da će u decembru na sajmu tjunera u Esenu izložiti svoj GrandGT program za modifikaciju Porscheove Panamere Sport Turismo, uključujući i dotjeranu Panameru Turbo S E-Hybrid Sport Turismo.

TechArt je za Grand GT program predvidio aero body kit (novi prednji branik sa integrisanim spojlerom i velikim otvorima za vazduh, set pragova, proširenja blatobrana, izmijenjeni zadnji branik sa difuzorom), sportski izduvni sistem, modifikovano oslanjanje, alu točkove Formula V od 22 inča i eksterijer sa zelenim, crnim i bijelim trakama.

Dotjerana je i unutrašnjost (koža, alkantara, zeleni detalji, TechArt volan…), a ponuda će obuhvatati i kit za pojačanje snage.

To znači da Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo ovdje raspolaže sa ukupno 770KS i 980 Nm, kao i da ubrzanje od 0 do 100 km/h iznosi 3,2 sekunde (najveća brzina je 316 km/h).

 

autoblog.rs

 


PRATITE NAS NA FACEBOOKU

autonovosti facebook

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW