info@autonovosti.com
vorsteiner tesla model 3
Automobili

Vorsteiner Tesla Model 3

427pregleda

Vorsteiner je najpoznatiji po svojim radovima na sportskim i egzotičnim automobilima, posebno njemačkih brendova kao što su BMW, Audi, Mercedes-Benz i Porsche.

vorsteiner tesla model 3

Međutim, jedan od najnovijih projekata kompanije nije sportsko vozilo visokih performansi, barem ne prema osnovnoj definiciji za ta vozila.. Ovo je skromni, ekološki nastrojen, porodični sedan, koji je dobio “opasan” izgled. U pitanju je električni Tesla Model 3.

vorsteiner tesla model 3

Vorsteiner je za Model 3 pripremio poseban paket koji se tiče samo izgleda automobila i već je dostupan za naručivanje.

Paket obuhvata elemente od ugljeničnih vlakana kao što su prednji spojler, modifikovani pragovi, difuzor, spojler na prtljažniku. Tu su i nove felne od 21 ” sa Michelin Super Sport gumama.

vorsteiner tesla model 3

Cijena ovog paketa za Model 3 nije poznata.

vorsteiner tesla model 3

 

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW