info@autonovosti.com
Wheelsandmore Lamborghini Aventador S Roadster S-Presso
Automobili

Wheelsandmore Lamborghini Aventador S Roadster S-Presso

690pregleda

Njemački tjuner Wheelsandmore je do sada promovisao već nekoliko paketa za modifikovanje Lamborghinijevog Aventadora, a ova najnovija kreacija obuhvata pojačanje njegove Roadster varijante.

Dakle, ovo je Wheelsandmore Lamborghini Aventador S Roadster S-Presso sa 6,5 litarskim V12 motorom pojačanim na 588 kW/800KS i 720 Nm obrtnog momenta.

Ubrzanje od 0 do 100 km/h sada iznosi 2,8 sekunde (za 0,2 sekunde brže nego fabrički primjerak), dok se podataka o najvećoj brzini nema.

U paketu su i novi sportski izduvni sistem, modifikovano oslanjanje, set alu točkova od od 20 i 21 inča, Pirelli gume, mat crni eksterijer i crvena kočiona kliješta.

 

 

autoblog.rs


PRATITE NAS NA FACEBOOKU

autonovosti facebook

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW