info@autonovosti.com
Zeelander Z55
Nautika

Zeelander Z55 jahta

2.16Kpregleda

Graciozna Zeelander Z55 jahta ponosi se čuvenim glatkim linijama i osjećajem za eleganciju koje istoimeni brend njeguje…

Zeelander Z55

Veličanstveni teget sportski kruzer koji možete vidjeti u našoj galeriji imaće svoj evropski debi na Cannes Yacthing festival, gdje će njen ikonski “lobster” eksterijer sa distinktivnim holandskim preokretom zasigurno impresionirati sve prisutne.

Zeelander Z55

Sa linijama eksterijera koje su djelo Mulder Design i predivnog enterijera koji je osmislio kreativni tim iz Sinot Design studija, ovaj brod će probuditi uspavanog romantičara u svakome ko ga ugleda. Naravno, svaka Z55 jahta će biti konstruisana u skladu sa zahtjevima svog vlasnika, ali će ova koja putuje u Kan imati savremeni enterijer sa detaljima od svjelte hrastovine i sive boje.

Zeelander Z55

Detalji enterijera poput ručno šivene kože i drugih high-end drvenih i tekstilnih elemenata, ispraćeni su ekstremnom zvučnom izolacijom i materijalima koji ublažavaju vibracije, kako bi svi putnici ove jahte uživali bez ikakvih ometanja.

Zeelander Z55

Zeelander Z55

U kontrastu sa elegantnim i vanvremenskim eksterijerom, kabina sa kormilom ima hi-tech izgled i panoramski pogled kroz deset prozora, staklena vrata i upravljanje džojstikom, kontrolu krstarenja, touch screen stabilizatore i dinamički GPS koji je čine izuzetno lakom za upravljanje.

Zeelander Z55

Zeelander Z55

U zavisnosti od vaših želja i budžeta, ova elegantna jahta može biti pokretana od strane twin 800 HP ili twin 900 HP Volvo IPS motora. Standardna konfiguracija joj omogućava maksimalnu brzinui od 32 do 34 čvora, dok uz unapređenja, ona dostiže i do 38 čvorova. Drugi izbor takođe obećava raspon od 400 nautičkih milja, pri brzini od 28 čvorova.

Zeelander Z55

Zeelander Z55

 

smagazin.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

AutoNovosti

FREE
VIEW