info@autonovosti.com
Acura NSX
AutomobiliNovosti

Acura NSX cijena

545pregleda

Došlo je vrijeme da Acura postavi cijene za svoj novi model NSX, koji će stići na tržišta sledećeg proljeća, a početna cijena će biti pozamašnih 156 000 doalra, pa sve do 205 700…

Acura NSX

Acura kaže da će NSX biti prvi automobil koji će se praviti po porudžbini, pa će kupci imati mnoštvo opcija personalizacije automobila, kao što su 8 boja eksterijera i četiri enterijera, kao i tri različita materijala.

Acura NSX

Ostale opcije personalizacije obuhvataju više opcija eksterijera i enterijera, kao i tri dizajna točkova, sa bojom, ili polirana, karbonsko keramičke kočnice, karbonski enterijer paket, krov…

Acura NSX

“NSX je sam vrh precizno oblikovanih performansi iz Acure, a mi smo uzbuđeni što ga donosimo na tržište”, rekao je Jon Ikeda, potpredsjednik i generalni menadžer Acura Division. “Kreiramo novi prostor među superautomobilima i guramo mišljenje o njima na viši nivo, kao kada se pojavio originalni NSX”.

Acura NSX

Hondin premijum brend će početi da prima porudžbine za ovaj model 25. februara naredne godine. Prvi serijski primjerak će biti ponuđen na aukciji, a zarada će ići humanitarnim organizacijama.

2017-Acura-NSX-3

Novi NSX dolazi sa srednje postavljenim V6 turbo motorom i tri električna motora sa zajedničkom snagom od 573ks.

autoexclusive.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW