info@autonovosti.com
Audi TT
AutomobiliGalerija

AUDI TT CLUBSPORT SA 600 KONJA!

513pregleda

Nakon što je najavila modele Škoda Fabia Combi R5 i Volkswagen Golf GTI Clubsport, grupa VW je najavila da će i Audi predstaviti TT Clubsport Turbo Concept. Ovaj automobil će imati 2.5-litarski TSI motor sa turbo i električnim kompresorom, koji ima snagu od 600 KS i obrtni momenat od 650 Nm, što je dovoljno da ovaj 1396 kg težak TT poćera od 0 do 100 km/h za samo 3.6 sekundi i do maksimalne brzine 310 kmh.

Naravno, ovaj moćni motor nije jedina stvar koju je Audi pripremio. Između ostalog, tu je aerodinamični komplet za karoseriju koji sadrži različiti prednji branik sa spojlerima, pragove, dodatke za blatobrane, zadnji difuzor, zadnji spojler, upadljive crvene retrovizore, a tu su i novi komplet točkova, izmenjeno vešanje, jače kočnice, novi sportski izduvni sistem i još mnogo šta. U unutrašnjosti se nalaze nova sportska sjedišta, roll cage i sportski volan.

tech-lifestyle.com

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW