info@autonovosti.com
Black Bison Wald International Suzuki Jimny
Automobili

Black Bison Wald International Suzuki Jimny

288pregleda

Suzuki Jimny nove generacije je već postao veoma popularan među tjunerima, pa se njime pozabavio i japanski Wald International koji je najpoznatiji po svojim Black Bison tjuning paketima.

U ovom slučaju imamo Jimny sa agresivnijim eksterijerom, djelimično inspirisan i Mercedesovom G klasom (uključujući tu i novu haubu sa karakterističnim pokazivačima pravca).

Treba pomenuti i proširenja blatobrana, novu prednju masku, izmijenjene branike, LED svjetla na krovu, zadnji krovni spojler, kao i nove točkove sa off-road gumama.

Wald International je ovaj Jimny predstavio i na nedavnom Tokyo Auto Salonu tjunera, a uskoro će kompletan paket ponuditi i kupcima.

 

autoblog.rs


PRATITE NAS NA FACEBOOKU

autonovosti facebook

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW