info@autonovosti.com
BMW 740e M Performance
Automobili

BMW 740e M Performance

1.64Kpregleda

Na ovogodišnjem SEMA sajmu imamo prilike da vidimo veliki broj BMW sportskih modela.

BMW 740e M Performance

Ipak, čuveni bavarski brend je odlučio da se ovom prilikom pohvali svojom sedmom serijom, u M Performance varijanti, kao i sa brojnim BMW unaprijeđenjima. Eksterijer ovog modela svakako je sjajan.

BMW 740e M Performance

Ovaj 740e model ima crne bubrežaste rešetke, koje se sjajno uklapaju sa branicima naprijed i nazad koji su specifični za M seriju, sjajne crne „hokejske štapove“, spojler na poklopcu prtljažnika, karbonske navlake na retrovizorima i set masivnih točkova sa plavim čeljustima kočnica koja se ne mogu tek tako vidjeti.

BMW 740e M Performance

Sa druge strane, u enterijeru ovaj BMW jednostavno isijava unikatnošću, sa Fiona Red kožnim detaljima, ali i Piano crnim insertima. Ono što takođe vrijedi pomenuti je crvena koža koja se ne nalazi samo na sjedištima, već i na panelima vrata, kao i donjem dijelu kontrolne table, što definitivno svakog vozača i suvozača ispunjava nekom sirovom energijom.

BMW 740e M Performance

Možemo slobodno reći takođe da je BMW dao sve od sebe kada su radili na ovom 740e modelu, a kako su odlučili da ga predstave na ovogodišnjem SEMA sajmu, možemo pretpostaviti da njemu nikako ne manjka opcija. Drugačije rečeno, on definitivno košta više od regularnog 740e xDrive iPerformance modela, čija cijena kreće od 90.700 dolara u Sjedinjenim Američkim Državama.

BMW 740e M Performance

Što se sposobnosti tiče, ovaj model može vrlo lako osvojiti bilo koji drum. Njegovih 321 konjskih snaga iz hibridnog pogonskog sklopa ga od nula do sto kilometara na čas dovode za samo 5.5 sekundi.

BMW 740e M Performance

Na kraju, da zaključimo: iako su klasični modeli ponekad vječni, unaprijeđenja i modernizacija ne moraju uvijek biti loša stvar. To je činjenica, makar kada se radi o čuvenim njemačkim brendovima.

BMW 740e M Performance

BMW 740e M Performance

 

auto.blog.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

AutoNovosti

FREE
VIEW