info@autonovosti.com
Brabus 800 Widestar
AutomobiliNovosti

Brabus 800 Widestar

606pregleda

Brabus, specijalista za obradu Mercedesovih modela, sem dotjeranog Mercedes-Maybacha S650 i ekskluzivnog električnog Smarta ForTwo Cabrio, za sajam automobila u Ženevi priprema i modifikovani Mercedes-AMG G63.

Nazvan Brabus 800 Widestar, ovaj automobil sada raspolaže sa 800KS i 1000 Nm obrtnog momenta (motor je 4,0 litarski twin-turbo V8), pa ubrzanje do 100 km/h traje samo 4,1 sekundu dok je najveća brzina el. ograničena na 240 km/h.

Naravno, pojačanje motora nije jedino što je Brabus uradio na ovoj G klasi. U paketu su između ostalog i sportski izduvni sistem, widebody kit (proširenja blatobrana, branici, pragovi, zadnji spojler, hauba sa otvorom za vazduh od ugljeničnih vlakana…), LED dnevna svjetla, Brabus točkovi (od 20 do 22 inča), poklopac rezervnog točka od ugljeničnih vlakana, kao i dorađeni enterijer (Cuoio koža, alkantara, aluminijumske pedale…).

Cijena nije poznata.

 

autoblog.rs


PRATITE NAS NA FACEBOOKU

autonovosti facebook

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW