info@autonovosti.com
Automobili

Brabus Mercedes-AMG G63 Black OPS i Shadow 800

1.31Kpregleda

Od Brabusa smo navikli na ekstremne prerade Mercedes-AMG modela. Sada su pozabavili sa sređivanjem Mercedes-AMG G63 modela.

U pitanju su dvije verzije koje nose naziv Black Ops i Shadow 800. U suštini, jedina razlika su boje, kao i naravno cijene. Brabus će kreirati samo po 10 primjeraka i jedne i druge varijante.

Brabus Mercedes-AMG G63 Black OPS

Obije varijante dijele Brabus Widestar body kit i Platinum Edition točkove veličine 23″. Black Ops 800 odlikuje sjajna crnu spoljašnjost sa nekoliko suptilnih crvenih akcenata. U unutrašnjosti je  tamno siva koža sa crvenim šavovima. Karbonska vlakna krase vrata i središnju konzolu.

Shadov 800 dolazi u Gunmetal Grey boji na karoseriji i crnoj boju na određenim djelovima. Elementi od karbonskih vlakana se nalaze na okviru rešetke hladnjaka, oko LED svjetala na krovu, usisnici za vazduh na poklopcu motora, poklopac rezervnog točka. Unutrašnjost je “šarenija” od one u Black Ops-u koristeći kombinaciju crne, Light Shadov Grey i crvene kože. A-stub ima tapacirung od alkantare, a oko kabine se nalazi obloga od karbonskih vlakana.

Što se tiče performansi one su identične. Snaga motora je 789 konja sa 1000 Nm obrtnog momenta, koji ove “zvijeri” lansira od 0-100 km/h za 4,1 sekundu i tjera ih do maksimalnih 240 km/h.

Cijena za Black OPS je 275,055 eura, dok za Shadow 800 iznosi 327,621 euro.

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW