info@autonovosti.com
Automobili

Chevrolet Silverado Realtree Edition 2016

603pregleda

Chevrolet će od proljeća početi sa prodajom nove specijalne verzije pick-up modela Silevrado. To je Chevrolet Silverado Realtree Edition koji se bazira na Silveradu 1500 LTZ Z71 crew cab, a između ostalog ima i Realtree kamuflažnu grafiku, crni eksterijer, 20-inčne petokrake alu točkove (takođe u crnoj boji), kao i Realtree logo na prednjim naslonima za glavu i kamuflažnu grafiku u enterijeru.

143606-chevrolet c 11

U ponudi će biti dva motora, a to su 5,3 i 6,2 litarski V8 agregati sa 355KS odnodno 420KS. Standardno se dobija i Z71 off-road paket koji podrazumijeva dodatne zaštitne elemente, dvije kuke, automatku blokadu zadnjeg diferencijala, Rancho amortitere i Hill Decent Control sistem.

auto.blog.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW