info@autonovosti.com
Novosti

Da li je u planu Alfa Romeo Giulia Coupe???

496pregleda

Pojedini mediji su još ranije pisali da će Alfa Romeo ponuditi i svog rivala Audiju A5 Coupe, BMW-u Serije 4 Coupe i Mercedesu C klase Coupe, a u novom, decembarskom broju italijanskog magazina Quattroruote objavljeni su i novi renderi takvog modela – Giulia Coupe.

Giulia Coupe bi trebalo da dobije već poznate motore iz standardne Giulije, uključujući naravno i V6 sa 510KS za Quadrifoglio verziju. Ako se neke glasine iz septembra ove godine pokažu kao tačne, Giulia Coupe se navodno može očekivati već krajem 2018. godine.

Iako je Italijanima nakon premijere Giulije prioritet njihova SUV gama (Stelvio je već predstavljen a slijede još dva SUV-a), predstavnici Alfe su još prošle godine u vezi Coupea i Cabria izjavili da ovoj kompaniji trebaju takvi automobili u ponudi, uz najavu da će ih i imati, samo je pitanje kada.

S tim u vezi, dodavanje dvovratnih Coupe i Cabrio verzija u Alfinu ponudu bi bio relativno jeftin način za proširenje njihove game, posebno na tržištima kakvo je američko koje bi trebalo da odigra značajnu ulogu u oporavku brenda.

Iz ove italijanske marke je takođe već saopšteno da kupcima neće ponuditi karavansku Giuliju Sportwagon. U Alfi naime očekuje da će dio kupaca koji bi željeli Giuliju Sportwagon preuzeti njihov novi crossover Stelvio, koji je inače i napravljen na istoj platformi kao i Giulia.

 

auto.blog.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW