info@autonovosti.com
aria fxe
Koncepti

Aria FXE koncept na sajmu u Los Anđelesu

1.04Kpregleda

Aria Group, kompanija koja stoji iza Corvette koncepta sa centralnim motorom, objavila je teaser za svoj najnoviji projekat.

Vozilo pod nazivom Aria FXE premijerno će biti predstavljeno 30. novembra na Salonu automobila u Los Anđelesu. O ovom konceptu za sada nema informacija, a teaser prikazuje vozilo obećavajućeg dizajna sa tankim LED svjetlima, stop svjetlom na staklenom poklopcu motora i svjetlosivim ili plavim spoljašnjim premazom. Vidljivi su i blatobrani, kao i retrovizori agresivnog izgleda.

Sličnosti između ovog i koncepta koji je ranije ove godine predstavljen su donekle uočljive. Raniji koncept je ličio na Corvette i imao 6.2-litarski V8 pogon, sa 650 KS i 881 Nm obrtnog momenta. Ovdje je, međutim, riječ o drugačijem vozilu, a sledeće nedelje biće poznato i o kakvom.

 

auto.blog.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW