info@autonovosti.com
DAF LF Pure Excellence
Kamioni

DAF LF Pure Excellence

1.73Kpregleda

DAF je u najmanji model ugradio 3,8 litarski motor te spoljašnji i unutrašnji izgled obnovio po uzoru na CF i XF pa je sada  Pure Excellence ugrađen u sve modele game.
Jedna od najvažnijih novosti je ugradnja 3,8 litarskog PACCAR PX-4 motora koji će se nuditi za verzije ukupne mase 7,5 tona i to u snagama od 156 i 172 KS odnosno 500 i 600 Nm okretnog momenta. Ovaj motor je namijenjen modelu LF City za lakše gradske distribucije za što je idealan.

DAF LF Pure Excellence

Tu su još i 4,5 litarski PACCAR PX-5 motora (184 do 213 KS) i 6,7 litarski PACCAR PX-7 motor (234 do 325 KS) koji su krajem prošle godine dorađeni s novim softverom te unaprijeđenom distribucijom vazduha što im je poboljšalo performanse.

DAF LF Pure Excellence

Ugrađen je i “brži” diferencijal s prenosnim odnosom 3,31:1 što je omogućilo smanjenje brzine vrtnje motora za 150 do 200 o/min što u kombinaciji s unapređenjima na motoru može smanjiti potrošnju goriva i do 6%. LF se nudi s Alison ručnim i automatiziranim mjenjačima s 5, 6, 9 i 12 brzina, a u ponudi je i novi potpuno automatski mjenjač koji se može ugraditi i u verzije s najjačim PX-7 motorom.

DAF LF Pure Excellence

Vanjski izgled je obnovljen po uzoru na CF i XF pa je sada i ovdje atraktivna hromirana letvica na masci s novim logom. Opcijski se nudi i donji prozor na desnim vratima koji omogućavaju vozaču ranije uočavanje biciklista.

DAF LF Pure Excellence

 

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

AutoNovosti

FREE
VIEW