info@autonovosti.com
vinfast david beckham
AutomobiliNovosti

David Beckham predstavio modele vijetnamske marke automobila Vinfast

476pregleda

Kao što je to ranije najavljeno, Vinfast, prvi proizvođač automobile iz Vijetnama, otkrio je dva modela na sajmu u Parizu. Ali, promocija je ipak donela iznenađenje jer se na sajamskoj bini, kao promoter Vinfasta, pojavio Dejvid Bekam!

Nekadašnja fudbalska zvijezda je otkrila limuzinu Vinfast Lux A 2.0 i SUV Vinfast Lux SA 2.0. Oba modela je dizajnirao italijanski studio Pininfarina.

“Uvijek sam bio veliki automobilski entuzijasta. Dolazak novih automobila na svjetsku scenu na sajmu u Parizu je inspirativna priča”, rekao je Bekam.

Prema Vinfastu, “vodeće svjetske kompanije za projektovanje, inženjering i proizvodnju” uključene su u projekat kako bi vijetnamski brand automobila bio konkurentan na globalnoj sceni. Osim imena, u Parizu je otkrivena unutrašnjost oba Lux modela, a saopšteni su i tehnički podaci.

Limuzinu i SUV pokreće 2,0 litarski turbo benzinac (177 ili 231KS) koji snagu prenosi na zadnje ili sva četiri točka posredstvom 8-stepenog automatskog mjenjača. Početak serijske proizvodnje je planiran za septembar naredne godine.


Pogledajte i VIDEO:

 

autoblog.rs


PRATITE NAS NA FACEBOOKU

autonovosti facebook

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW