info@autonovosti.com
Video

Električni Mini Cooper SE vuče Boeing 777 (VIDEO)

319pregleda

Krajem godine, MINI će proširiti ponudu uvođenjem prvog potpuno električnog automobila. Pošto se brzo bliži predstavljanje, Britanci su sada u punom marketinškom modu i očekujemo neke lude akrobacije sa modelom Mini Cooper SE.

Imali smo prilike da vremenom vidimo dosta automobila, od kojih su većina električni, koji su odvođeni na aerodrom i “prisiljeni” da vuku avione. Tesla automobili su se pokazao kao dobri u ovakvim egzibicijama.

Ali priznaćete ipak da Mini Cooper SE koji vuče teretni Boeing 777 od 150 tona, izgleda zanimljivije i impresivnije nego kada to radi Tesla Model X. Pogledajte video kako je maleni Mini povukao ovu grdosiju od aviona.

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW