info@autonovosti.com
Video

Koji SUV je najbrži na stazi? (VIDEO)

871pregleda

SUV automobili su odavno napustili blato, snijeg i prirodu, počeli su da dominiraju čak i u gradskim jezgrima, pa su neko vrijeme samo trkačke staze odolijevale – sve do momenta kada je i taj poslednji bastion konzervativizma napukao pojavom SUV modela sportskih brendova kakvi su Porsche ili Alfa Romeo.

Ali, ako je jedan Porsche Cayenne za pukotinu u zidu konzervativizma, onda je Lamborghini Urus izazvao razorni zemljotres, što uopšte ne znači da i neki drugi brendovi ne umiju da konstruišu brze i čak snažnije SUV modele. Upravo to nam je pokazalo novo izdanje „Kluba 3 sekunde“ u kome je Lamborghini Urus upoređen sa najsnažnijim verzijama modela: Porsche Cayenne, Alfa Romeo Stelvio, Jaguar F-pace i Jeep Grand Cherokee

 

SAT

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW