info@autonovosti.com
lamborghini gallardo off-road
Automobili

Lamborghini Gallardo za bespuća

919pregleda

Kada kažemo Lamborghini mislimo na ultraluksuzni, brzi sportski automobil. Ono što imate priliku da vidite na fotografijama je nešto skroz nezamislivo. Lamborghini Gallardo off-road.

lamborghini gallardo off-road

Prema dostupnim informacijama, ovaj Gallardo se nalazi u Udenu u Holandiji. Automobil je proizveden 2014. godine i od tada je prešao 43.619 kilometara. Vlasnik za njega traži 115.000 eura.

lamborghini gallardo off-road

Dodatno je podignut kako bi lakše savlađivao prepreke koje mu se nađu na nepristupačnim terenima. Iznad šoferšajbe se nalazi dodatno osvjetljenje, kao i okrugla svjetla koja su montirana u donjem dijelu maske, dok je rezervni točak je smješten na poklopcu motora.

lamborghini gallardo off-road

Informacija o tome da li je rađeno na motoru nema, tako da pretpostavljamo da se ispod poklopca krije V10 snage 493 konja.

lamborghini gallardo off-road

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW