info@autonovosti.com
ford focus
AutomobiliNovosti

Ford Focus Red i Black Edition

683pregleda

Kako piše B92, Ford će kupcima u Evropi ponuditi dvije specijalne verzije modela Focus sa sportskim dodacima – Red i Black Edition.

ford focus

Oba Focusa kombinuju crvenu i crnu nijansu spoljašnjosti, sa aerodinamičkim elementima i jedinstvenim crnim, Panther Black 18 inčnim alu felnama.

Sportski izgled unutrašnjosti naglašen je crvenim štepom na volanu, ručici mjenjača i sjedištima.

ford focus

U ponudi su četiri motora – tri benzinca i dva dizelaša. Kupci koji se odluče za benzinsku verziju mogu da biraju između 1.0 litarske EcoBoost jedinice sa 125 ks (92 kW) i dva 1.5 EcoBoost motora – sa 150 ks (110 kW) i 182 ks (133 kW). Modeli Ford Focus Red i Black Edition mogu se naručiti i sa 1.5 TDCi dizelašem sa 120 ks (88 kW) i 2.0 TDCi motorom koji proizvodi 150 ks (110 kW).

ford focus

Sve verzije isporučuju se isključivo sa šestobrzinskim manuelnim mjenjačem.

b92.net

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW