info@autonovosti.com
Automobili

Ducati Diavel Titanium

591pregleda

Ducati Diavel Titanium će napokon biti dostupan u maju. Titanijumski izgled u kombinaciji sa karbonskim vlaknima i Alkantarom čine ovog Ducati-ja zaista izuzetnim.

ducati diavel titanium

ducati diavel titanium

Ducati Diavel Titanium će biti ograničena serija i biće proizvedeno samo 500 modela koji će se prodavati po cijeni od 30. 000 dolara.  Ono što odvaja ovaj motor od drugih jeste njegov „snažan“ dizajn.

ducati diavel titanium

esquire_ducati_chrisleah1830_2_1000

Titanijumski djelovi su savršeno uklopljeni sa hromiranim i mat-crnim delovima, a ogroman rezervoar, prelijepi far i nevjerovatne izduvne grane čine ovog dvotočkaša zaista impresivnim. Informacije o performansama nisu još poznate, ali znamo da će ovog dvotočkaša pokretati Testastretta 11° Dual Spark motor koji će imati  162 konjske snage.

ducati diavel titanium

ducati diavel titanium

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW