info@autonovosti.com
Automobili

Hamann Range Rover Velar

798pregleda

U Hamannovoj bogatoj ponudi se između ostalog nalaze i modifikovani primjerci Range Rovera, Range Rovera Sport i Range Rovera Evoque, a u međuvremenu je gama dopunjena pa klijentima na raspolaganju stoji i paket za sređivanje Range Rovera Velar.

Najznačajniji elementi su proširenja blatobrana, set pragova, zadnji branik sa difuzorom, set 23-inčnih Anniversary Evo II točkova u Graphite Grey finišu (na raspolaganju su i drugi točkovi), sportski izduvni sistem, modifikovano oslanjanje, kao i dotjerani enterijer (koža, nove pedale i patosnice, LED osvjetljenje, Hamann logo na naslonima za glavu…).

 

autoblog.rs


PRATITE NAS NA FACEBOOKU

autonovosti facebook

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW