info@autonovosti.com
Porsche 918 Spyder
Novosti

JEDAN OD SVEGA DVA PROIZVEDENA: Na prodaju Porsche 918 Spyder u legendarnim Gulf bojama!

504pregleda

Kada spojite automobil kao što je Porsche 918 Spyder sa legendarnim sponzorom Gulf Oil, dobijate jednog od najpoželjnijih hipersportskih vozila na svijetu!

Porsche 918 Spyder

Sa početnom cijenom od ispod milion eura, Porsche 918 Spyder je najjeftiniji član velike hipersportske trojke (LaFerrari i McLaren P1), ali ništa manje impresivan i sposoban!

Porsche 918 Spyder

A, u čast dugogodišnje saradnje Gulf Oil i Porschea, koja je ovekovječena i u Steve McQueenovom kultnom filmu „Le Mans“, njemačka kompanija je na tržište izbacila 918 Spyder u ovim legendarnim, plavo-narandžastim bojama!

Porsche 918 Spyder

Jedini problem jeste što su proizvedena svega dva takva automobila, te je i potražnja za njima neprocjenjiva! No, nedavno, jedan od njih se našao i u „oglasima“, na prestižnom duPont Registry, sa kompletnim istorijatom, ali, očekivano, bez navedene cijene.

Porsche 918 Spyder

Uz to, ovaj 918 Spyder, pored spektakularne „livreje“, dolazi i sa tzv. Weissach paketom, koji podrazumjeva manju masu automobila u odnosu na standardni (oko 50 kg), magnezijumske felne, keramičke ležajeve točkova i titanijumske „šrafove“ na šasiji.

Porsche 918 Spyder

Tu su i aerodinamički dodaci, kao i specijalni premaz boje, koji je tanji u odnosu na onu koja se nanosi na „obične“ 918 Spyder…

Porsche 918 Spyder

Više detalja o ovom primjerku koji je na prodaju, možete pronaći OVDJE!

topspeed.telegraf.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW