info@autonovosti.com
Formula 1

Kimi Raikonen odlazi iz Ferarija

619pregleda

Ferari je objavio da će na kraju sezone 2018. Kimi Raikonen “napustiti svoju dosadašnju ulogu”. Tim povodm Ferari je objavio i kratko saopštenje u kome se navodi da je tokom godina provedenih u Ferariju Kimi Raikonen dao veliki doprinos timu kao vozač i kao čovjek.

“Igrao je važnu ulogu u razvoju i napretku tima, a uz to je uvek bio sjajan timski igrač”, navodi se u objavi Ferarija.

“Kao svjetski šampion u Ferariju će uvijek biti dio timske istorije i naše porodice. Zahvaljujemo Kimiju na svemu i želimo njemu i njegovoh porodici lijepu budućnost”, dodaje se na kraju. Ono što Ferari nije rekao, saopštio je Raikonen. Najstariji vozač u karavanu ne oprašta se od Formule 1 i karijeru će nastaviti u Zauberu sa kojim je potpisao ugovor na dvije godine.

 

sportklub.rs


PRATITE NAS NA FACEBOOKU

autonovosti facebook

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW