info@autonovosti.com
Automobili

Land Rover Defender 2.2 TDCI XS 110 Station Wagon The End Edition

547pregleda

Britanski Kahn Design i i njihov podbrend The Chelsea Truck Company su u čast legendarnog Defendera pripremili njegovu novu posebnu ediciju nazvanu “The End Edition”.

kahn end 111

U pitanju je Land Rover Defender 2.2 TDCI XS 110 Station Wagon, i to u Santorini Black izdanju, sa sedam sjedišta, proširenjima blatobrana, novim X-Lander prednjim grilom, novim branikom sa integrisanim svjetlima, Kahn natpisom na haubi, Chelsea Truck Company poklopcem rezervnog točka, kompletom Mondial 20-inčnih točkova u Satin Black boji (gume 275x55x20″), kočionim kliještima u boji po želji vlasnika, novim izduvnim sistemom, modifikovanim oslanjanjem, zatamnjenim staklima, prednjim GTB kožnim sjedištima, Kahn volanom, Churchill satom, brzinomjerom i obrtomjerom sa crvenom podlogom, Alpine navigacijom, zadnjom kamerom, aluminijumskim pedalama…

kahn end 11

kahn end 1111

auto.blog.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW