info@autonovosti.com
lexus gx 2020
Automobili

Lexus GX model za 2020. godinu

1.06Kpregleda

Lexus je za modelsku godinu 2020 sredio luksuzni SUV model GX, mada vizuelne izmjene nisu toliko velike. Za početak, velika prednja maska je dobila dotjeranu saćastu šemu, a tu su i nova LED prednje svjetla.

Kao opcija će se kupcima nuditi Sport Design Package, dostupan uz GX sa Premium ili Luxury opremom.

Sport Design Package između ostalog donosi ekskluzivni okvir donjeg grila, alu točkove od 19 inča, mat crnu izduvnu cijev, zatamnjena zadnja svjetla, kao i elemente u gunmetal metallic finišu (retrovizori, zadnji difuzor…).

Tu je i opcioni Off-Road Package (uz pakete opreme od Limited do Luxury), koji podrazumijeva nekoliko kamera, sisteme Multi-Terrain Select i Crawl Control, kao i zaštitu rezervoara.

Motor je 4,6 litraski V8 benzinac sa 225 kW/305KS i 446 Nm, uz 6-stepeni automatski mjenjač, Torsen LSD diferencijal i pogon na sva četiri točka.

Bogatija je lista bezbjednosnih sistema (između ostalog uključuje sistem za održavanje vozila u kolovoznoj traci, detekciju pješaka i tempomat sa radarom). Takođe, za unutrašnjost je predviđena i nova kožna kombinacija (Rioja Red koža i crni kontrasti detalji).

lexus gx 2020

Cijene i datum početka prodaje 2020 Lexusa GX će biti saopšteni naknadno.

 

autoblog.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW