info@autonovosti.com
Lumma CLR 8S
Automobili

Lumma CLR 8S

423pregleda

Tjuning kuća Lumma je još u februaru sa nekoliko teaser slika najavila svoj novi widebody kit CLR 8S namijenjen Audijevom crossoveru Q8.

Sada je ovaj paket i zvanično predstavljen, a kao i kod drugih widebody paketa iz te tjuning kuće, i ovdje se ističu proširenja blatobrana, izmijenjeni prednji branik sa spojlerom, set pragova, dotjerani zadnji branik sa crnim difuzorom, spojler na prtljažniku, kao i zadnji krovni spojler.

Takođe, Lumma je za CLR 8S predvidio i crni prednji gril, novu haubu, zatamnjena stakla, više novih boja, izduvni sistem sa četiri izduvne cijevi, alu točkove od 22 do 24 inča (u više boja) i modifikovano oslanjanje.

Lumma CLR 8S

Lumma u kratkoj vijesti ne navodi cijenu ovog paketa.

autoblog.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW