info@autonovosti.com
McLaren 720S Stealth Theme by MSO
Automobili

McLaren 720S Stealth Theme by MSO

371pregleda

McLarenovo odeljenje MSO (McLaren Special Operations) predstavlja još jednu specijalnu ediciju modela 720S, zvanično nazvanog MSO 720S Stealth Theme.

McLaren 720S Stealth Theme by MSO

U najkraćem, ovdje imamo McLaren 720S u ekskluzivnoj Sarthe Grey boji (inspirisanoj onoj sa McLarena F1 GTR koji je 1995. pobijedio u Le Manu), kao i Vermillion Red kontrastne linije, set desetokrakih Super Lightweight alu točkova (u Satin Black izdanju i sa jednim krakom u Vermillion Red boji), detalje na eksterijeru od vidljivih ugljeničnih vlakana, kao i enterijer u kome se ističu crveni detalji, alkantara, koža, ugljenična vlakna i Apex Red kontrastni šavovi.

Za pogon se i dalje brine poznati 4,0 litarski V8 motor sa 720KS.

 

autoblog.rs


PRATITE NAS NA FACEBOOKU

autonovosti facebook

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW