info@autonovosti.com
Zanimljivosti

Ministar se prijavljuje policiji jer nije vezao pojas

433pregleda

Danski ministar privrede Brian Mikelsen izjavio je da će se prijaviti policiji Kopenhagena zbog manjeg saobraćajnog prekršaja koji je počinio i da će platiti odgovarajuću kaznu, prenijela je danska televizija TV2.

Mikelsen je donio takvu odluku pošto su ga korisnici Fejsbuka “opomenuli”, nakon što je na svom profilu objavio jedan video snimak iz svog službenog automobila na kojem se jasno vidi da ministar nije vezao sigurnosni pojas iako je automobil u pokretu.

Glupo i nepažljivo s moje strane. Odmah ću kontaktirati policiju Kopenhagena i zamoliti ih da mi napišu odgovarajuću kaznu. Zakon je zakon i treba da ga se pridržavamonapisao je Mikelsen na Tviteru i Fejsbuku.

 

auto.blog.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW