info@autonovosti.com
Moto Guzzi V85 concept
KonceptiMotocikli

Moto Guzzi V85 concept

1.28Kpregleda

Moto Guzzi Stelvio je bio čudan motocikl, pomalo na svoju ruku, ali je imao lojalnu bazu obožavatelja, tako da se njegov izostanak iz game italijanske kompanije i te kako osjetio. Sada se vratio… u neku ruku.

Upoznajte Moto Guzzi V85 koncept, enduro model koji nastavlja tamo gdje je Stelvio stao, donoseći novu platformu sa agregatom od 850 kubika, koja je sa 80 KS pozicionirana između V7/V9 porodice i velikih 1400 kruzera.

U ovom trenutku Moto Guzzi ne dijeli previše detalja o novoj studiji, mada je poznato da će imati potpuno digitalnu instrument tablu, kao i LED dnevna svjetla.

Takođe je poznato da je šasija donosi potpuno novi dizajn, sa V-twin agregatom kao središnjim dijelom arhitekture. Zadnja viljuška je napravljena od aluminijuma i asimetričnog je dizajna.

 

moto-berza.com

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW