info@autonovosti.com
AktuelnostiNovosti

Niže cijene goriva od ponoći

469pregleda

Cijene litra eurosupera 98 i 95 biće niže dva centa i naredne dvije sedmice će iznositi 1,1 EUR, odnosno 1,06 EUR. Litar eurodizela pojeftiniće pet centi, pa će narednih 15 dana koštati 87 centi. Lož ulje za veleprodaju i za grijanje će od ponoći pojeftiniti pet centi, pa će iznositi 84 centi, odnosno 57 centi.

Posljednje promjene cijena goriva bile su 15. decembra, kada je eurodizel pojeftinio pet centi. Maksimalne maloprodajne cijene goriva u Crnoj Gori usklađuju se svakog drugog ponedjeljka u zavisnosti od promjene cijena naftnih derivata na međunarodnom tržištu (Mediterranean Platt’s Ground) i valutnog odnosa eura i američkog dolara. Iz Ministarstva su saopštili da će se, saglasno Uredbi o načinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cijena naftnih derivata, naredni obračun obaviti 11. januara, a eventualno izmijenjene vrijednosti naftnih derivata važiće od 12. januara.

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW