info@autonovosti.com
porsche panamera
AutomobiliNovosti

Porsche Panamera 2017 mogući izgled

626pregleda

Njemački Auto Bild je nedavno objavio nezvanični render nove generacije Porsche Panamera modela za 2017. godinu. S obzirom na to da su se u poslednje vrijeme pojavljivale fotografije kamufliranih test modela, tako da su umjetnici koji rade na renderu imali dobru inspiraciju. Stoga, ove slike djeluju vrlo uvjerljivo, ako ni zbog čega drugog onda zbog odličnih proporcija koje su mogle da se prenesu od testnih modela.

porsche panamera

Dizajn će očigledno biti sličan aktuelnim Porsche modelima, tako da neće biti nikakvog revolucionarnog pomaka u dizajnu. Panamera bi trebalo da bude konstruisana na MSB platformi, što će rezultovati smanjenjem težine za oko 100 kilograma. Porsche Panamera II će odlikovati poboljšane performanse i manja potrošnja goriva, a biće dostupan i u hibridnoj verziji. Porsche će kod nove Panamere uvesti i nove V6 i V8 motore sa više snage i smanjenom potrošnjom. Porsche Panamera II iliti 2017MY će biti dostupan u prodaji u drugoj polovini 2016. godine i to vejrovatno bliže 2017. godini.

automobili.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW