info@autonovosti.com
Automobili

Novi Audi A6 Allroad predstavljen na 20-u godišnjicu od pojavljivanja prvog modela

1.09Kpregleda

Najnovija generacija Avanta pruža impresivne temelje za potpuno novu varijantu avanturističkog života, opet se hvali opsežnim paketom opreme i odličnim terenskim mogućnostima. Gotovo pa tačno 20 godina nakon svog debija, Audi A6 Allroad je spreman za ulazak na novo područje još jednom, dok četvrta generacija multi-talentovanog Avanta polako već osvaja tržište.

Jednako pripremljen za najteže uslove, zahvaljujući TDI motorima sa standardnim Quattro pogonom na sva četiri točka, prilagodljivim vazdušnim oslanjanjem i povećanim razmakom od tla, novi A6 Allroad je sada još vještiji u pružanju najboljeg komfora u klasi. Njegov blagi hibridni pogoni i nova potpuno digitalna kabina koja se temelji na MMI sistemu, jednostavno će oduševiti svakog ljubitelja automobila.

Grad, zemlja, rijeka” – opsežne mogućnosti odabira režima za cestu i terensku vožnju.

A6 allroad Quattro raste u visnu do 45 milimetara više od A6 Avant modela. Razmak od tla pri standardnoj visini vožnje je 139 mm, naglašavajući njegove kvalitete izvan ceste. A6 Allroad Quattro jednako je snažan kada se koristi kao vučno vozilo – može povući do 2,5 tone.

Novi A6 Allroad Quattro u početku će biti dostupan s dva V6 TDI motora zapremine 3 litra.

Pričamo o 45 TDI verziji koja skriva V6 TDI od 231KS i – od 1.750 do 3.250 o / min – 500 Nm obrtnog momenta, dovoljan za sprint od 0 do 100 km/h za 6.7 sekundi i maksimalnu brzinu od 250 km/h. U A6 allroad quattro 50 TDI, motor proizvodi 286 KS i isporučuje 620 Nm okretnog momenta između 2.250 i 3.000 okretaja u minuti, omogućujući dostizanje 100 km/h za 5.9 sekundi, na putu do maksimalne brzine od 250 km/h.

Snaga se prenosi preko tiptronica sa osam brzina na Quattro sistem pogona na sva četiri točka sa središnjim diferencijalom. Novi A6 allroad Quattro možemo očekivati na cestama već na jesen.

 

autoportal.hr

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

AutoNovosti

FREE
VIEW