info@autonovosti.com
Opel Corsa GS Line
Automobili

Opel Corsa GS Line

894pregleda

Opel Corsa GS Line je predstavljena na ovogodišnjem salonu automobila u Frankfurtu.

Opel Corsa GS Line

Raspolaže sa turbo motorom od 3 cilindra zapremine 1,2 litra, koji razvija 130 konja i obrtni momenat od 230 Nm, uparen sa automatskim mjenjačem sa 8 stepeni prenosa.

Opel Corsa GS Line

Ubrzanje od 0-100 km/h traje 8,7 sekundi, dok je maksimalna brzina koju Corsa GS Line može dostići deklarisana na 208 km/h. Fabrički podaci navode i potrošnju koja iznosi 5,6 l/100 km, što naravno u realnim uslovima vožnje znači litar, pa čak i dva više.

Opel Corsa GS Line

Corsa GS Line se odlikuje dvobojnim eksterijerom, sportskim branicima, hromiranim završecima auspuha, dvobojnim felnama. U unutrašnjosti imamo sportska sjedišta sa crvenim šavovima, kožni sportski multifunkcionalni volan, aluminijske pedale.

Opel Corsa GS Line

U Njemačkoj je za Corsu GS Line potrebno izdvojiti 19.880 eura.

Opel Corsa GS Line


Pogledajte i VIDEO:

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW