info@autonovosti.com
NovostiOstalo

OPREZ!!! Ne pišite poruke dok vozite (VIDEO)

594pregleda

Britanska policija objavila je snimak vozača koji šalje SMS poruke prije nego što se „zakucao“ u automobile ispred, na auto-putu u blizini Londona. Razvan Rusu, rumunski držaljanin sa prebivalištem u Velikoj Britaniji, ozbiljno je povrijedio dvoje vozača a kažnjen je na zatvorsku kaznu od osam mjeseci, dok mu je vozačka dozvola oduzeta na tri godine.

Retko smo u prilici da na video snimku vidimo ovako jasan primjer rizika na koji su vozači spremni samo da bi koristili mobilni telefon u vožnji. Pri tome, oni ne razmišljaju o potencijalnoj opasnosti i o tome kakve posledice može da izazova nasilnička vožnja. Srećom, povrijeđeni vozači su preživjeli.

Pogledajte još VIDEO klipova

 

mojauto.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW