info@autonovosti.com
AutomobiliNovosti

Ovako bi mogao da izgleda novi Fiat Punto

1.33Kpregleda

Još uvek aktuelna treća generacija Fiat Punta se pojavila još 2005. godine, i to pod nazivom Grande Punto, a treba podsjetiti da je ovaj automobil u poslednjih 10 godina obnavljan nekoliko puta.

Kako stvari sada stoje, buduća četvrta generacija stiže 2017. godine, a kako bi eventualno mogao da izgleda taj automobil pokazuje i ovaj nezvanični render koji je objavio italijanski OmniAuto.

U svakom slučaju, radi se o rivalu Ford Fiesti, Opel Corsi, Peugeotu 208, Renault Cliu i ostalim modelima B segmenta, pri čemu će novi Punto najverovatnije biti ponuđen samo kao hatchback sa petora vrata.

Takođe, najavljuje se da će novi Punto odlikovati konkurentska cijena i kompletna oprema, dok će platforma biti ista kao i kod kragujevačkog Fiata 500L.

Njegova dužina u svakom slučaju neće preći 410 cm, a što se motora tiče između ostalog možemo očekivati 1.2L sa 69KS, TwinAir 0.9 sa 105KS i 1.3 Multijet sa 95KS.

auto.blog.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW