info@autonovosti.com
Novosti

Ovako bi mogao da izgleda Renault Talisman RS

1.34Kpregleda

Na ovim nezvaničnim renderima iz magazina Auto-moto je prikazana njegova eventualna RS varijanta, i to u limuzinskoj i karavan varijanti.

Autor je za Talisman RS predvidio aero body kit, veće alu točkove, crvena kočiona kliješta i upadljivu žutu boju. Automobil bi takođe bio i niži u odnosu na standardnu verziju, sa jačim kočnicama, sportski podešenim ogibljenjem i dotjeranim enterijerom, a što se motora tiče u Renaultu bi za njega mogli da izaberu 1,8 litarski turbo motor sa 250-300KS (sa EDC menjačem) koji će verovatno pokretati i novi Alpine A120.

142791-renault t rs 11

Koliko je uopšte realno da se pojavi sportski model kao što je Talisman RS? S tim u vezi treba podsjetiti na nedavnu izjavu Regisa Fricottea, potpredsjednika marketinga i komunikacija odjeljenja Renault Sport, koji je najavio mogućnost proširenja ponude, naglasivši da Renault ima još potencijalno zanimljivih modela koji bi mogli da dobiju RS tretman. Fricotte je naglasio i da će ponuda budućih RS modela zavisiti od zahtjeva tržišta, ali tu naravno treba uzeti u obzir i ekonomsku opravdanost takvih budućih projekata.

auto.blog.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW