info@autonovosti.com
Koncepti

Kia KCD12 concept

649pregleda

Kia je objavila jednu teaser sliku na kojoj je njihov novi koncept automobil, a čija premijera će se održati sledeće nedelje na NAIAS sajmu automobila u Detroitu.

U pitanju je studija velikog SUV modela nazvanog KCD12 i koji po najavama iz južnokorejske kompanije “usmjerava Kijin dizajnerski rječnik u hrabrom novom pravcu” i nudi gomilu najnaprednije tehnologije.

Ovo bi mogla da bude i najava Kijinog budućeg premium SUV-a, rivala Range Roveru, ali konkretni detalji još nisu saopšteni.

Saopšteno je i to da je za njegov izgled bio odgovoran Kijin dizajn studio u Kaliforniji, a više informacija se očekuje 11. januara na promociji u Detroitu.

auto.blog.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW