info@autonovosti.com
Overfinch Range Rover Sport SVR Supersport
Automobili

Overfinch Range Rover Sport SVR Supersport

866pregleda

Overfinch sada nudi i modifikovanu verziju već ionako snažnog Range Rovera Sport SVR, uz najavu da će njihov SVR Supersport biti ograničen na samo 25 primjeraka.

Vozilo je između ostalog dobilo i agresivniji aerodinamički paket (izmijenjeni prednji branik sa spojlerom, proširenja blatobrana, set pragova, otvori za vazduh od ugljeničnih vlakana, zadnji krovni spojler…), komplet 22-inčnih Leggero alu točkova, kao i haubu od ugljeničnih vlakana.

Tu su još i titanium izduvni sistem, modifikovani Brembo kočioni sistem i izmijenjeni enterijer sa Ebony kožom.

Pojačan je i V8 motor ali se u kratkoj vijesti ne navodi sa koliko KS sada raspolaže. Overfinch Range Rover Sport SVR Supersport na slikama se nudi po cijeni od 260.000 funti.

Overfinch Range Rover Sport SVR Supersport

 

autoblog.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW