info@autonovosti.com
pagani huayra scozia
Uncategorized

Pagani Huayra Scozia na aukciji sredinom avgusta

927pregleda

Pagani Huayra iz 2014. godine, nazvana Scozia, biće ponuđena na aukciji polovinom avgusta.

Ova Huayra je isporučena prvom i jedinom vlasniku do sada, u junu 2015. od strane Miller Motorcarsa u Connecticutu. Automobil je u Ferrari sivoj Silverstone boji. Na odometru prema podacima koje je objavila aukcijska kuća, stoji brojka od 1500 (2414 km) pređenih milja.

Vlasnik je naravno doplatio za pojedine dodatne opcije kao što su crna kočiona kliješta, nadograđeni parking senzori, spliter od ugljeničnih vlakana, set za nošenje prtljaga od 20,000 američkih dolara. Tu su takođe i potpisi svih osoba koje su učestvovale u procesu sastavljanja ovog automobila. Sve u svemu, vlasnik je za sve dodatne opcije platio 153,776 dolara.


Pagani Huayra Tempesta

Pagani Huayra Tempesta traži novog vlasnika

Pagani je napravio samo 100 primjeraka modela Huayra Coupe, pa je za očekivati da bi se bogati kolekcionari automobila utrkivali kako bi se dočepali jednog kada se nađe na tržištu. Međutim, čini se da to nije slučaj sa ovim konkretnim primjerkom. Na fotografijama je Pagani Huayra Coupe, koja je proizvedena 2014. godine i od tada […]

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima
0 comments

Prije nekoliko godina, ova Huayra dobila je Tempesta paket, koji je koštao 221,739 dolara. Paket je obuhvatao potpuno novu šasiju, posebno izrađen spliter i difuzor, Ohlins amortizere koji se mogu štelovati na 4 načina, nove točkove od 20″ naprijed i 21″ pozadi, kao i potpuno novi izduvni sistem od titanijuma.

Pagani je napravio samo 25 primjeraka “regularne” Huayra coupe verzije, što je čini veoma rijetkim i poželjnim, egzotičnim superautomobilom.

Očekivana cijena za koju bi mogla biti prodata Huayra Scozia nije objavljena, ali prema nekim procjenama očekuje se na neće promijeniti vlasnika za manje od 2 miliona dolara.

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

AutoNovosti

FREE
VIEW