info@autonovosti.com
porto montenegro
Nautika

Porto Montenegro na sajmu nautike u Dizeldorfu

1.07Kpregleda

Tim Porto Montenegra predstavlja svoj projekat tivatske marine za superjahte i luksuznog nautičkog naselja na Međunarodnom sajmu nautike u Dizeldorfu, koji se održava od 23. do 31. januara.

Više od 1.700 izlagača iz 60 zemalja i ove godine okupilo se u Dusseldorf Exhibition centru da prezentuje luksuzne jahte i jedrilice, opremu za ronjenje, jedrenje, kao i najsavremenije nautičke “igračke” namijenjene zabavi na vodi, pod vodom ali i uz obalu.

I ove godine više od 50.000 jahting industrijalaca, brodograditelja, brokera, kapetana i ljubitelja plovila na vodi, doputovalo je u Dizeldorf.

“Porto Montenegro se predstavlja kao nautički centar i luksuzna marina na Jadranu, koja veliku pažnju poklanja uslužnim djelatnostima – od pogodnosti pri zakupu vezova do organizacije aktivnih odmora: jedriličarskih paketa i različitih regati. Veliko interesovanje vlada za dugoročni zakup vezova u marini, i Crnu Goru kao već prepoznatljivu jahting destinaciju na evropskom tržištu”, istakla je menadžerka za organizaciju događaja u Porto Montenegru Anita Deković Moškov koja ovih dana prezentuje projekat u Nemačkoj.

S više od 340 proizvođača jedrilica i jahti, višetrupnih brodova i čamaca, ovaj sajam predstavlja svojevrstan međunarodni forum za svjetske premijere novih jahti i jedrilica.

“Svi strastveni jedriličari su očarani najnovijim dostignućima u jahting industriji – svako ko je jahting pofesionalac ili nautički entuzijasta, zna da je Sajam u Dizeldorfu još jednom dokazao da je najveći evropski “tržišni brod” “, istakao je direktor ovog prestižnog nautičkog skupa Goetz-Ulf Jungmichel.

Popis od preko 60 zemalja izlagača je vrlo raznolik – najveći međunarodni izlagači su iz Njemačke, Holandije, te slijede Italija, Francuska, i Velika Britanija.

smagazin.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

AutoNovosti

FREE
VIEW