info@autonovosti.com
KamioniKomercijalna vozila

Renault Trucks proširio ponudu distributivnih kamiona D Wide

1.24Kpregleda

Renault Trucks distributivni kamioni D Wide, od sada su u ponudi i sa 11-litarskim DT11 Euro VI motorom. Naime, do sada su ovi komioni bili dostupni sa osmolitarskim motorom, tako da je sada ponuda proširena, pa se ovi kamioni nude sa snagama u rasponu od 250 KS do 430 KS.

kamioni-renault-trucks-d-wide-2015-proauto-01

Motor DT11 Euro VI dolazi sa snagama od 380 KS i 1.800 Nm obrtnog momenta i sa 430 KS i 2.050 Nm obrtnog momenta, te serijski dolazi sa automatizovanim Optidriver mjenjačem, te Voith retarderom kao opcijom.

kamioni-renault-trucks-d-wide-2015-proauto-02

Zahvaljujući niskoj kabini, odmaknutoj svega 340 mm od tla, ulazak/izlazak vozača su olakšani, što doprinosi manjem zamaranju tokom radnih zadataka.

kamioni-renault-trucks-d-wide-2015-proauto-06

Renault Trucks D Wide dostupan je kao rigidni kamion ili tegljač, sa konfiguracijama 4×2 i 6×2, različitim međuosovinskim rastojanjima, te ukupnom dozvoljenom masom od 18 i 26 tona.

Ovakvi kamioni mogu se koristiti za dostavu, a pogodan je za različita nadgradnje primjerene komunalnim poslovima (prikupljanje smeća), prevoz automobila, ili cistjerne.

kamioni-renault-trucks-d-wide-2015-proauto-04

Takođe, u ponudi je Eco paket, sa Ecocruise kontrolom za smanjenje potrošnje goriva. Ovom funkcijom mjenjač kontroliše motor, po potrebi ga isključuje iz pogona, deaktivira se vazdušni kompresor i inhibira režim napajanja (strujom).

Proširenjem ponude Renault Trucks udovoljava korisnicima kojima su potrebni snažniji distributivni kamioni i koji tokom radnih zadataka prelaze veće udaljenosti, uz zadržavanje ekonomičnosti.

proauto.ba

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

AutoNovosti

FREE
VIEW