info@autonovosti.com
Automobili

Ssangyong Tivoli Rally Raid 4WD

469pregleda

Ssangyong je pripremio i trkački Tivoli Rally Raid 4WD, koji pokreće naprijed postavljeni šestocilindrični bi-turbo motor.

ssangyong-tivoli-rally-4-wd-autonovosti-me-2

Snaga motora za sada nije saopštena, ali je poznato da raspolaže sa 740 Nm obrtnog momenta, kao i da je uparen sa 6-stepenim sekvencijalnim mjenjačem.

ssangyong-tivoli-rally-4-wd-autonovosti-me-3

ssangyong-tivoli-rally-4-wd-autonovosti-me-4

Pogon je na sva četiri točka, dok težina vozila iznosi oko 1750 kg (što je za 295 kg više od regularnog Tivolija sa dizel motorom).

ssangyong-tivoli-rally-4-wd-autonovosti-me-6

Za zaustavljanje se brine kočioni sistem sa 360 mm diskovima, gume su Michelin Competition, a tu su i modifikovano oslanjanje i izduvni sistem, kao i izmijenjeni enterijer sa samo najneophodnijim stvarima.

ssangyong-tivoli-rally-4-wd-autonovosti-me-7

 

auto.blog.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW