info@autonovosti.com
AutomobiliNovosti

Startech Bentley Continental GT, Aston Martin Vantage i Range Rover Sport

496pregleda

Startech na sajmu automobila u Ženevi izlaže i svoj modifikovani Bentley Continental GT.

Ova tjuning kuća se pobrinula da britanski luksuzni coupe dobije set dodataka od ugljeničnih vlakana (prednji spojler, paneli oko otvora za vazduh, set pragova, zadnji difuzor, spojler na prtljažniku…), modifikovano oslajnjanje (auto je niži za 25 mm), sportski izduvni sistem, komplet 22-inčnih Monostar M točkova, Pirelli P Zero gume (napred 275/35 ZR 22 i pozadi 315/30 ZR 22), kao i braon kožni enterijer sa detaljima od ugljeničnih vlakana.

Što se snage tiče, Startech Bentley Continental GT raspolaže sa 710KS i 1070 Nm obrtnog momenta, dok je ubrzanje do 100 km/h smanjeno za 0,2 sekunde.

Sem Bentley Continentala GT, tjuner Startech je sajam automobila u Ženevi iskoristio i za promociju doteranog Aston Martina Vantage.

To prije svega znači da je njegov motor pojačan na 600KS i 775 Nm obrtnog momenta. To je dovoljno da ubrzanje do 0 do 100 km/h traje 3,4 sekunde (za 0,3 sekunde bolje od fabričkog primjerka), dok je najveća brzina povećana sa 314 na 320 km/h.

Startech se takođe pobrinuo i za izgled, što ovdje podrazumijeva elemente od ugljeničnih vlakana (prednji spojler, zadnji difuzor, retrovizori…) i set 21-inčnih Monostar M točkova, a tu su i sportski izduvni sistem, kao i dotjerani enterijer (najkvalitetnija koža, detalji od ugljeničnih vlakana).

I Range Rover Sport je prošao tjuning tretman u Startechu, a rezultat njihovog rada mogu da vide posjetioci sajma u Ženevi.

startech Range Rover Sport

Startech je za Range Rover Sport pripremio novi prednji branik sa spojlerom, proširenja blatobrana (automobil je širi za 60 mm), novu masku, retrovizore, haubu sa otvorima za vazduh, zadnji krovni spojler, zadnji difuzor, komplet 23-inčnih točkova, kao i natpis Startech na haubi i vratima prtljažnika.

Tu su i modifikovano oslanjanje (auto je niži za 25 mm) i izduvni sistem od nerđajućeg čelika.

startech Range Rover Sport

Promjena ima i u unutrašnjosti, i to u vidu aluminijumskih pedala i specijalnih patosnica sa Startech logom, kao i brojnih opcionih elemenata po želji vlasnika (od novih boja pa do kože, alkantare, drvenih detalja i detalja od ugljeničnih vlakana).

 

autoblog.rs


PRATITE NAS NA FACEBOOKU

autonovosti facebook

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW