info@autonovosti.com
McLaren 720S Spider by MSO
AutomobiliNovosti

McLaren 720S Spider by MSO

636pregleda

McLarenovo odeljenje MSO (McLaren Special Operations) predstavlja još jednu specijalnu ediciju modela 720S, s tim što su ovoga puta sredili Spider verziju

Ovaj McLaren 720S Spider by MSO dolazi u ekskluzivnoj Meteorite Grey boji, sa kontrastom u detaljima u Coriolis boji (koja u stvari predstavlja harmoničan miks tri MSO metalik boje, i to Cerulean Blue, Burton Blue i Abyss Black).

Tu su i 10-kraki lagani točkovi u Abyss Black gloss finišu, kočiona kliješta u Burton Blue boji, elementi od vidljivih uglejničnih vlakana, Stealth Pack za tamniji finiš pojedinih detalja kao i dotjerani enterijer (Burton Blue alkantara, Jet Black koža, ugljenična vlakna, MSO oznake na pedalama, patosnicama i naslonima za glavu).

720S Spider inače ima tvrdi sklopi krov koji se spušta za samo 11 sekundi, i to pri brzinama do 50 km/h. Ovdje treba pomenuti i da je 720S Spider sa svojih 1332 kg za samo 49 kg teži od Coupe verzije.

Za pogon je zadužen 4,0 litarski twin-turbo V8 motor sa 720KS i 770 Nm obrtnog momenta, u kombinaciji sa 7-stepenim SSG mjenjačem koji ima Comfort, Sport i Track režim rada. Automobil od 0 do 100 km/h ubrzava za samo 2,9 sekundi, do 200 km/h stiže za 7,9 sekundi (što je za 0,1 sekundu slabije od Coupe varijante), a njegova najveća brzina iznosi 341 km/h.

McLaren 720S Spider by MSO

 

autoblog.rs


PRATITE NAS NA FACEBOOKU

autonovosti facebook

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW