info@autonovosti.com
Video

Test nove generacije Mazde 3 by SAT (VIDEO)

1Kpregleda

Prosto ne možemo da vjerujemo da smo model pod imenom Mazda 3 tek sada vozili. Razlog zašto nam se čini da smo je baš dugo čekali je taj što smo se sa konceptom „kai“, koji ju je najavio, upoznali još u oktobru 2017. godine, kada smo bili na salonu automobila u Tokiju.

Tada je Mazda prikazala ono što će biti inspiracija svih njenih budućih modela. I dok je „kai“ najavio „mazdu 3“, ali i izgled svih budućih modela sa petora vrata, veliki „vižn kupe“ je pokazao kako će izgledati njeni sedani. Potom smo čekali još godinu dana da bismo krajem prošle godine na prezentaciji u Pragu najzad vidjeli i konačan izgled. Međutim, to je bila statična prezentacija, pa su nam nedostajali utisci iz vožnje. Nakon godinu i po dana čekanja, najzad smo za volanom nove generacije i možemo da kažemo kako se vozi – a vozi se odlično.

 

SAT

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW