info@autonovosti.com
top 10 najružnijih
AutomobiliZanimljivosti

Top 10 najružnijih automobila

6.14Kpregleda

Priznajemo da se o ukusima ne raspravlja ali neki automobili su stvarno zaslužili da se nađu na listi najružnijih. Da se razumemo, ovo je mišljenje posetilaca mnogobrojnih interenet sajtova koji se bave ovom temom, ali i svih onih koji vole automobile i rado pričaju o njima.

Ako bismo sudili po vremenskoj epohi, pedesete i šezdesete godine prošlog vijeka su bile najplodonosnije kada su u pitanju ružni automobili. Geografski posmatrano, Amerika i Velika Britanija su neprikosnovene kao zemlje u kojima su se pravili modeli zbog kojih, kada ih ugledaju, djeca a i neki odrasli ružno sanjaju. Od njih su učili i Kinezi koji prave nakaradno sastavljene automobile, sa kriminalno lošom kombinacijom dizajna nekoliko različitih svetski uspešnih modela.

Naravno, lista najružnijih je prilično duga, a mi izdvajamo izbor naših prvih deset.

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW