info@autonovosti.com
TROXUS DUNE 900
NovostiOstalo

TROXUS DUNE 900

1.97Kpregleda

ATV4ME, u 2017.godini, kao i u prethodnoj, donosi novu vrijednost za kupce.

Krajem prošle godine smo prestavili STELS Guepard, rusko ATV čudo, ove godine prvi u Evropi smo imali mogućnost da uvezemo i testiramo vozilo TROXUS DUNE 900.

STELS Guepard

U novembru 2016. godine, novo lice u svijetu energetskih sportova, TROXUS, je predstavljen po prvi put na svjetskoj sceni, na najvećem evropskom sajmu motocikala EICMA u Milanu.

TROXUS DUNE 900

Brend TROXUS-a oličava avanturistički duh najnovije tehnologije dok postavlja nove standarde u smislu dizajna, opreme i performansi.

TROXUS DUNE 900

Dinamičan i mladi tim TROXUS-a je grupa kreativnih, iskusnih stručnjaka iz oblasti tehnologije, transporta i dizajna proizvoda. Program TROXUS vozila dizajniran je u tijesnoj saradnji sa jednim od vodećih dizajnerskih kompanija u Evropi, austrijska kompanija KISKA. (KISKA je odgovorna za senzacionalni uspjeh off-road motocikla KTM od devedesetih).

TROXUS DUNE 900

TROXUS je dio grupe FEISHEN, sa sjedištem u provinciji Zhejiang (PRC). Matična kompanija osnovana je 2000. godine i danas je već vodeća međunarodna kompanija u elektronskoj industriji. Proizvodnja iznosi oko 2 miliona vozila godišnje. Trenutno se proizvodi oko 100 različitih vrsta vozila. Paleta proizvoda uključuje, između ostalog, ATV, drone, e-skutere itd. Grupa ima značajan tržišni udio u Evropi, SAD i Aziji. Trenutno kupci iz više od 50 različitih zemalja svijeta dobijaju inovativne proizvode iz FEISHEN grupe.

TROXUS DUNE 900

Ekskluzivnu distribuciju vozila TROXUS preuzima ATV4ME .

TROXUS DUNE 900

Progresivni dizajn odmah budi želje i povećava avanturu. TROXUS ATV je opremljen snažnim 2-cilindričnim motorima od 56 kW (75 KS) sa 8 ventila. Elektronsko ubrizgavanje goriva (EFI) osigurava odlične performanse i optimalnu potrošnju goriva.

TROXUS DUNE 900

Dakle, moderan je, ekološki i cjenovno pristupačan. Dvocilindrični motor, razvijen u kući, odlikuje se i izuzetnim trkačkim okvirom.

TROXUS DUNE 900

Sistem za izbor pogona omogućava vozaču da lako promijeni sa 2WD na 4WD (pogon na sva četiri točka). Blokada diferencijala na prednjoj i zadnjoj osovini, podesivi amortizeri i elektronski servo upravljač (EPS) uvijek garantuju visoku udobnost vožnje i apsolutnu sigurnost. Na asfaltu, kao i na ekstremnom terenu.

TROXUS DUNE 900

Uskoro TROXUS planira da predstavi i side by side vozilo VECTOR 900.

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW