info@autonovosti.com
Novosti

U Rusiji počela proizvodnja Toyote RAV4

470pregleda

U saopštenju Toyote se navodi da je u njihovoj fabrici u Sankt Peterburgu i zvanično počela proizvodnja SUV modela RAV4.

Ovo je drugi Toyotin model koji se pravi u pomenutoj fabrici, nakom sedana Camry, pri čemu će se RAV4 proizveden u Rusiji prodavati i u Bjelorusiji i Kazahstanu.

Ovo predstavlja i novu fazu u životu fabrike, a treba naglasiti da je tokom priprema za početak proizvodnje RAV4 modela u u fabriku investirano oko 150 miliona američkih dolara. Takođe, kapacitet fabrike je povećan sa 50.000 na 100.000 vozila godišnje, dok će u narednom periodu biti zaposleno još 800 novih radnika.

 

auto.blog.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW